کاربرد نیترات کلسیم (قیمت نیترات کلسیم1400)

کاربرد نیترات کلسیم چیست؟ کاربرد نیترات پتاسیم را به صورت کامل توضیح داده و چگونه تولید میشود؟ در این مقاله کامل به شما عزیزان نیترات کلسیم و کاربرد های ان را کامل به شما توضیح داده ایم پس تا آخر این مقاله با ما همراه باشید. همچنین شما عزیزان می توانید برای تهیه و خرید نیترات کلسیم با بهترین کیفیت و مناسب ترین قیمت به صفحه فروش نیترات کلسیم مراجعه نمایید.

نیترات کلسیم چیست؟

نیترات کلسیم. این کریستالی سفید رنگ، اکسید کننده و بسیار پایدار و قوی، محلول در آب است، از قرون وسطی مورد استفاده قرار می گرفته است، قبلاً به آن plumb dulcis می گفتند و به عنوان ماده اولیه برای تولید رنگدانه های متعدد استفاده می شد.

نیترات کلسیم یک نمک بی آب و بی رنگ است. یعنی فاقد آب و رنگ است. این عمدتا برای کشاورزی و تصفیه فاضلاب تولید می شود. هست یک ترکیب بسیار موثر برای تغذیه گیاه زیرا کلسیم و نیتروژن را برای گیاهان فراهم می کند . رایج ترین تظاهر آن به صورت جزئی از برخی کودها یا به صورت گلوله های کوچک است . 

نقش کلسیم در گیاه

کلسیم برای ساخت دیواره های سلولی ضروری است. کمبود کلسیم در این عملکرد مهم اختلال ایجاد می کند و در نتیجه رشد ناقص و تغییر شکل راسی ریشه ها، برگ های جوان و شاخساره ها ایجاد می شود. علاوه بر این، سلول‌های ضعیف‌تر مستعد حملات زیستی هستند. کلسیم همچنین در واکنش های آنزیمی و در هماهنگی فرآیندهای بین سلولی نقش دارد.

با تحرک بسیار محدود خود در گیاه، کلسیم عمدتاً از طریق جریان آب منتقل می شود. بنابراین،  شرایط خارجی که تعریق را کند می کند، مانند رطوبت زیاد یا دمای پایین، می تواند باعث کمبود کلسیم در گیاه شود.

کمبود کلسیم کمبود کلسیم معمولاً با پوسیدگی موضعی بافت ها و در نتیجه مهار رشد بیان می شود. علائم معمولی عبارتند از تغییر شکل برگی و سوزش رأسی برگ و ریشه. همچنین کمبود کلسیم باعث کاهش کیفیت محصول و کاهش عمر تجاری آن می شود .

نیترات کلسیم دانه ای (کلسیم آمونیوم نیترات، کلسیم – نیترات آمونیوم) یک کود دانه ای و کاملاً محلول است که در کشت محصولات مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. 

ترکیب منحصربه‌ فرد نیتروژن نیترات و کلسیم کاملاً محلول در آب، فواید و خواص کشاورزی شیمیایی قابل توجهی را ارائه می‌کند که در سایر کودها یافت نمی‌شود. این نیترات کلسیم را به دلیل اثر دوگانه معرفی آن – تغذیه و آهک کردن، به یکی از با ارزش ترین کودهای معدنی تبدیل می شود .
نیترات کلسیم دانه ای در برابر تأثیرات خارجی در محدوده دمایی وسیع (از -60 درجه سانتیگراد تا + 155 درجه سانتیگراد) مقاوم است و حتی در طول نگهداری طولانی مدت خواص و اثربخشی خود را از دست نمی دهد.

مزیت بدون شک نیترات کلسیم گرانول ایمنی آن در برابر آتش و انفجار است. این کود کیک نمی کند و وقتی در بسته بندی در بسته نگهداری می شود، برای سال ها شکننده می ماند.

 

نیترات کلسیم چیست؟

ویژگی های نیترات کلسیم

فرآیند بدست آوردن نیترات کلسیم تا حدودی شبیه نیترات پتاسیم است، مگر با تغییر ماهیت کود.
در این صورت برای به دست آوردن این نمک، هیدروکسید کلسیم را با اسید نیتریک مخلوط می کنند. یعنی یک قلیایی بسیار قوی (هیدروکسید سدیم، NaOH) همراه با یک اسید بسیار قوی (نیتریک اسید، HNO3)، برای به دست آوردن نمک نیترات کلسیم Ca (NO 3 ) 2
نیترات کلسیم این ویژگی را دارد که بسیار مرطوب است . این بدان معنی است که رطوبت زیادی را جذب می کند. برای کاهش بو در فاضلاب استفاده می شود. اما از طرف دیگر نمی‌توان آن را در محیط‌های مرطوب نگهداری کرد، زیرا به راحتی سخت می‌شود و خواص خود را از دست می‌دهد .

 

مزایای نیترات کلسیم

مزایای نیترات کلسیم
نیترات کلسیم دانه ای برای استفاده در زمین های محافظت شده و باز برای استفاده با آب آبیاری و کود دهی به گیاهان، میوه ها، گل ها و محصولات زینتی در طول دوره رشد شدید گیاهان و همچنین در تولید کودهای معدنی و آلی معدنی مخلوط پیچیده در نظر گرفته شده است.

نیترات کلسیم یک منبع نیتروژن برای گیاهان در طول فصل رشد است. استفاده از این کود باعث بهبود رشد، مقاومت در برابر عوامل مختلف نامطلوب و افزایش بهره وری تقریباً تمامی گیاهان زراعی می شود.

استفاده از این کود برای تغذیه محصولات زمستانه، محصولات ردیفی و سایر محصولات خوب است. این کود به خوبی در آب حل می شود و به راحتی توسط گیاهان جذب می شود.

o رشد کامل ریشه گیاه را فراهم می کند. نیترات کلسیم قادر به تسریع فتوسنتز در برگ ها است که منجر به تقویت دیواره های گیاه می شود. کلسیم موجود در نیترات جذب کامل نیتروژن را تضمین می کند.

o در خاک بارور شده با نیترات کلسیم، بذرها خیلی سریعتر جوانه می زنند، زیرا فعالیت آنزیمی فعال می شود.

o ریشه ها قوی و سالم رشد می کنند و به همین دلیل عملاً تحت تأثیر باکتری ها و قارچ ها قرار نمی گیرند.

o محلول نیترات کلسیم مقاومت گیاه در برابر سرما را افزایش می دهد. حتی در کمترین دما، محصولات یخ نمی زنند.

o این کود باعث افزایش عملکرد و طعم میوه می شود.

o محلول نیترات کلسیم برای تغذیه بیشتر درختان میوه مناسب است.

کاربرد نیترات کلسیم

نیترات کلسیم دانه ای هم به صورت خشک و هم به عنوان محلول کم درصد برای محلول پاشی، پانسمان ریشه و همچنین در هنگام کود دهی در طول فصل رشد به خاک اعمال می شود. هنگام تهیه محلول، توصیه های سازنده باید رعایت شود.

نیترات کلسیم برای استفاده به عنوان کود جداگانه برای افزایش محتوای کلسیم در خاک ضروری است، زیرا در خاک به شکلی است که دسترسی به آن برای گیاهان دشوار است.

پانسمان بالا با نیترات کلسیم (کلسیم موجود در ترکیب به شکل نیترات موجود است) به گیاهان اجازه می دهد کلسیم را جذب کنند و برداشتی با کیفیت بالا داشته باشند و ماندگاری میوه ها را افزایش دهند (کلسیم استحکام دیواره های سلولی و غشاها را فراهم می کند).

گرانول نیترات کلسیم برای همه محصولات زمین باز و بسته هم از طریق سیستم های آبیاری قطره ای و بارانی و هم برای استفاده خشک با استفاده از بذرپاش و پخش کننده کود توصیه می شود. پانسمان غیر ریشه با استفاده از سمپاش هایی با تغییرات مختلف انجام می شود.

کلسیم به عنوان یک ماده مغذی برای رشد صحیح و سالم بافت های گیاهی ضروری است و باعث افزایش سختی و کیفیت میوه های بازارپسند می شود. این کود خطر ابتلا به پوسیدگی بالای گوجه فرنگی را کاهش می دهد، از سوختگی برگ در کاهو و سایر بیماری های مرتبط با کمبود کلسیم جلوگیری می کند.

کاربرد نیترات کلسیم

نتیجه گیری

کمبود کلسیم در گیاهان رشد سیستم ریشه را کند می کند، تشکیل کرک های ریشه کاهش می یابد، ریشه ها لیس می شوند و می پوسند، کلروز برگ ها ظاهر می شود، رشد کل ساقه متوقف می شود.

بسیاری از محصولات زراعی، سبزی، میوه، توت و گل به اسیدیته خاک (مقدار pH پایین) حساس هستند. این گیاهان قبلاً در pH کمی کمتر از 6 احساس ناراحتی می کنند و در pH کمتر از 5، رشد و نمو آنها متوقف شده یا به طور کامل متوقف می شود، گیاهان زشت می شوند و می میرند.

در فرآیند گردش طبیعی مواد، کلسیم از خاک شسته می شود و فعالیت اقتصادی انسان به طور قابل توجهی این فرآیند را افزایش می دهد. کلسیم زدایی خاک در سراسر جهان رخ می دهد و یکی از مشکلات جهانی است،

زیرا منجر به تخریب و رطوبت زدایی خاک، افزایش اسیدیته و تراکم آن، تخریب ساختار، کاهش نفوذپذیری آب و تبادل هوا و ایجاد فرسایش می شود. .

پیامد این فرآیندها کاهش پایدار در عملکرد محصولات کشاورزی، وخامت کیفیت آن، سرکوب فرآیندهای میکروبیولوژیکی مفید و توسعه بیماری ها است.

مشکل کلسیم زدایی تلاش کشاورزان برای به دست آوردن برداشت مناسب از محصولات کشاورزی در خاک های اسیدی را نفی می کند

نتیجه گیری

پاسخ دهید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.قسمتهای مورد نیاز علامت گذاری شده اند *